Fredsvagten ved Christiansborg

Herligt. Der var et væld af danske kunstnere; mere eller mindre højprofilerede. Der var en god stemning i de smukke lokaler, der var en Master Fatman som konferencier, der var fed tilbagelænet jazz som lydtapet, der var prismodtagere der skilte sig ud fra den tv-narkomane sump ved at stå op for noget, for livet. Og der var en fredsvagtflok på 7 som markerede sin tilstedeværelse smukt med vores første t-shirt; den der er lissom vores medlemsbadge. Inge havde jo – herligt – 5 nye på lager… de sidste, der skulle bruges til en særlig lejlighed. Den besluttede vi var denne aften hvorfor vi kunne præsentere os i ’uniform’, jeg tror nok det så godt ud set fra salen når vi stod der alle 7; Leif, Doris, Torben, Angelika, Katrine, Inge og naturligvis undertegnede, som på vores vegne holdt en lille takketale. I bedste fredsvagtånd havde jeg forberedt mig psykisk og også skrevet nogle meninger, men da det kom til stykket, smed jeg meningerne væk over skulderen (klap ;-) og improviserede.
Jeg markerede bl.a. at efter vores mening er terrordiskursen falsk, thi indenunder min fredsvagt-shirt havde jeg en t-ERROR-ist t-shirt. Så midt på scenen, mens Doris trådte til og holdt den inderste nede, trak jeg den yderste af og præsenterede et ’nyt’ budskab for de forsamlede kunstnere og publikker. Den stemning der kom tilbage fra salen var forståelse… vi har jo mødt det tankevækkende fænomen at end ikke modkraft.dk forstod budskabet og derfor ikke ville sælge den i deres netbutik.
Leif og jeg optog vist nogle videosekvenser med vore små digitalkameraer, mens Torben tog en masse stillbilleder med sit megaspejlrefleks. Det må vi vel se at få ind på facebook.
Jeg inviterede de tilstedeværende til vores 8-års ’fejring’ 19. oktober… en syntes det var totalt numerologisk 19.10.09 kl 19 ;-)
Det føles ret sikkert at FredsVagten den aften fik nogle gode allieredes positive opmærksomhed. Det seje træk venner. Tak skal I ha, jeg er stolt af jer.
Dejlig aften, fandme så.

 

 

På billedet fra venstre: Leif, Torben, Angelika, Katrine og Inge... mangler Doris og Bo (tager billedet)


Krig er terror!
Kontakt:
Bo 50901860
Minna 21515508.
Mail: fredsvagt@fredsvagt.dk

Opdateret: 28/09/2009