Fredsvagten ved Christiansborg

 

FredsVagten ved Christiansborg

FredsVagten runder 10 år

12.oktober 2011

 

19. oktober har FredsVagten 10 års jubilæum. Vi runder dagen på pladsen fra kl. 10 uden stor offentlig festivitas idet vi dog regner med at en del fredsvagter, venner og støtter vil komme forbi og prise vores indsats. Der blir – afhængigt af vejret, nok sunget nogle sange og spillet musik.

Kl. 16.30 lukker vi og går til Hovedbiblioteket hvor undertegnede skal være gæst i et fyraftensarrangement der hedder Tæsk;  http://bibliotek.kk.dk/biblioteker/hovedbiblioteket/blog/taesk-fredsvagten-nytter og, som det fremgår, selvsamme dag smider en bog på bordet om FredsVagten http://www.elokal.dk/Shop/Product/?shopid=359&product=150861. Om det blir FredsVagten eller de tilstedeværende civilister der får tæsk, vil vise sig… jeg har en plan.

Om aftenen holder vi sammenkomst under mere private former.

 

Vi iklæder vores stand sort klæde i betragtning af at det jo ikke bare er os der har 10-års jubilæum… det har krigen i Afghanistan også. Vores afsky for militariseringen af Danmark er ikke blevet mindre i de 10 år, men vi indrømmer at mange har givet op. Det virker unægtelig ørkesløst at stå der og blafre dag ud og dag ind. Vi er dog en forbenet flok der nægter igen helt at overlade slotspladsen til krigene, hykleriet og forræderiet.

Sidstnævnte stærke anklage beror på at vi ved Fogh og Per Stig løj lodret for folk og tinge for at få os ind i Irakkrigen. For denne statsmandskunst blev Fogh forfremmet af USA. På trods af den åbenlyse foragt for grundloven blev repræsentanter for folket nægtet en retssag. Folketingets flertal var i Foghs hule hånd, og heller ikke medierne har med adækvat energi og vedholdenhed forfulgt emnet. Danmark er i sandhed vanæret og ikke længere en demokratisk retsstat. Så vi er nødt til at opretholde en lille ø af anstændighed midt foran Magtens Mur.

 

 d. 20. oktober er dag 3654 og anden dag i det 11. år. Hvornår skal Foghs vanære rulles tilbage til ham selv, så vi kan få det venlige tillidsfulde anstændige Danmark igen?

 fredsvagt

 Bo Richardt

 Dagmarvej 5

 3060 Espergærde

 5090-1860

 bo@fred.dk

 


Krig er terror!
Kontakt:
Bo 50901860
Minna 21515508.
Mail: fredsvagt@fredsvagt.dk

Opdateret: 12/10/2011